De procedure

De verhuur is gestart! We leggen je graag uit hoe de procedure in haar werk gaat.

Zoals je inmiddels hebt begrepen zijn we gestart met de online verhuur. Dat betekent dat je je online kunt inschrijven voor een woning van jouw voorkeur. Hoe je dat doet? Lees snel verder.

Bij "de Types" kun je alle informatie vinden over de verschillende types die beschikbaar zijn op Vormenrijk. Je favoriete type ontdekt? Hou dit vast en klik op "Woningen" in het menu.

Je krijgt dan een lange lijst met alle bouwnummers. Indien je je favoriete type aanklikt in het filter, verschijnen alleen de types van jou voorkeur. Als je op "meer details" klikt zie je alle informatie over dat betreffende bouwnummer. Ook zie je hier de bijbehorende beelden. Klik je op "situatieweergave" dan zie je waar dit bouwnummer precies ligt. Heb jij jouw favoriete bouwnummers gevonden? Log dan in op jouw persoonlijke account en selecteer de vijf bouwnummers van jouw voorkeur.
In je account hebben we tevens een vragenlijst (inschrijving verhuur) klaarstaan. Als je deze voor ons invult en de gevraagde gegevens hebt geüpload, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Het komt wel eens voor dat men geen bevestiging heeft ontvangen in de mail na de eerste keer inschrijven. Check dan even je spambox, waarschijnlijk vind je de bevestigingsmail hier!

INSCHRIJVEN & INLOGGEN

Jouw account

Om je voorkeuren online aan ons door te geven, is een eigen Vormenrijk-account noodzakelijk. Zodra je die hebt kun je de volgende stappen doorlopen. Heb je al een account? Log dan in en volg stap 2!

Inschrijven

GEGEVENS & VRAGENLIJST

Uploaden

Om te beoordelen of je in aanmerking komt voor de bouwnummers van jouw keuze hebben we een aantal persoonlijke gegevens van je nodig. Deze vul je in op jouw account. Dit kun je door op "inloggen" te klikken. Klik vervolgens op de vragenlijst: "inschrijving verhuur" en vul deze in. Ook vragen we enkele gegevens van je te uploaden, dit dienen PDF bestanden te zijn.

Jouw account

5 BOUWNUMMERS

Voorkeuren doorgeven

De leukste stap! Na het inloggen en het uploaden van je gegevens kun je jouw voorkeur doorgeven voor 5 bouwnummers.

Naar de woningselector!

CONTACT DOOR TEAM VORMENRIJK

En dan wachten!

Wij krijgen een melding dat je jouw voorkeuren hebt doorgegeven. Fijn! We checken uitgebreid of je in aanmerking komt voor één van jouw 5 voorkeuren en nemen vervolgens contact met je op.

Nog vragen?

FAQ

Mocht je nog vragen hebben over de procedure of over de woningen? Kijk dan nog snel even bij de FAQ's. Staat je vraag en antwoord er niet bij? Dan kun je contact opnemen met ons verhuurteam op info@vormenrijk.nl.

FAQ