Veelgestelde vragen

FAQ

Wat wordt verstaan onder bruto jaarinkomen?


Het bruto jaarinkomen bereken je door je bruto maandsalaris te vermenigvuldigen met 12. Dit bedrag vermenigvuldig je met 1,08 (vakantiebijslag). Indien je nog een vaste extra maand ontvangt kun je die bij dit getal optellen. Dit totaal is je bruto jaarinkomen. Let op: alleen vaste toeslagen mag je meenemen in de berekening. Je bruto maandinkomen is dan je bruto jaarinkomen gedeeld door 12!


Ik voldoe niet helemaal aan de gestelde inkomenseisen, kan ik toch huren?


Indien je met jouw inkomen niet helemaal voldoet aan de inkomensnorm, beoordeelt ons verhuurteam jouw persoonlijke situatie en kunnen er aangepaste voorwaarden worden gehanteerd waardoor er in specifieke situaties alsnog een woning kan worden toegewezen. Hiervoor kun je contact opnemen met ons verhuurteam.


Zijn er naast de maandelijkse huurprijs nog bijkomende kosten?


Ja. Naast je huurprijs per maand betaal je ook een bedrag aan servicekosten. Dat zijn de kosten van de woning die de verhuurder bovenop de kale huurprijs berekent voor leveringen en diensten. Daarnaast komen er kosten bij per maand voor je eigen kosten zoals bijvoorbeeld elektriciteit, water, internet en televisie. De verwachte servicekosten zal tussen de € 50,- en € 60,- per maand bedragen.


Wat is de minimale huurperiode?


De huurovereenkomst die je sluit ga je aan voor onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden.


Waar kan ik mijn auto parkeren?


Jij, als huurder beschikt over één parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.


Heb ik een berging tot mijn beschikking?


Bij elke woning die je huurt hoort een individuele berging. Deze bergingen zijn gelegen in de parkeergarage.


Wanneer worden de woningen opgeleverd?


De oplevering van de woningen zal in fases geschieden. We verwachten dat de eerste fase van oplevering in het eerste kwartaal van 2019 zal starten. Maar voor de exacte datum houden we je uiteraard op de hoogte via de nieuwsbrieven en via deze website.