EEN VOLLEDIG AFGEWERKTE WONING

Ontdek het interieur

Alle huurwoningen en -appartementen zijn volledig afgewerkt. Zo hoef jij alleen nog maar jouw meubels te verhuizen – ideaal! Waar de badkamer is voorzien van smaakvol sanitair van Villeroy & Boch is jouw moderne keuken voorzien van alle inbouwapparatuur om het koken nóg leuker te maken. Op de vloer ligt een luxe PVC vloer met houtlook en de wanden zijn reeds afgewerkt én geschilderd. Laten we ook de aanwezige internetaansluiting in zowel de woon- als slaapkamer niet vergeten. Je kunt dus direct van start met het leukste klusje: het decoreren van jouw droomwoning!

HEERLIJK KOKEN MET VRIENDEN EN FAMILIE

De keuken

De keukens van de woningen en appartementen in Vormenrijk worden met alle denkbare apparatuur opgeleverd – koken was nog nooit zo ontspannen! Probeer de lekkerste recepten uit op een fijn 4 pits kooktoestel, houd alle ingrediënten koel en vers in de ruime koelkast en warm iets gemakkelijk op in de ruime combi magnetron. Heerlijk gegeten? Dan is de vuile vaat zo weg dankzij een praktische vaatwasser voorzien van de laatste technieken. Bon apétit!

EEN FRIS BEGIN VAN DE DAG!

De badkamer

Ook de badkamer in de woningen en appartementen van Vormenrijk zijn luxe afgewerkt met smaakvol sanitair van Villeroy & Boch. 's Morgens wakker worden en je tanden poetsen aan de wastafel met onderkast. Handig voor je handdoeken. En in een slaperig moment oppassen dat je je voet stoot bij het betreden van de douche? Niet nodig dankzij de inloopdouche met vlakke vloer én met drain. Alles oogt bovendien stijlvol, strak en modern – helemaal van deze tijd!

EEN STIJLVOL GEHEEL

De vloer

Ook de vloeren in jouw nieuwe huurappartement hebben we reeds voorzien van een prachtige én praktische PVC vloer met een moderne houtlook. Het PVC is zeer praktisch in onderhoud en het heeft de luxe uitstraling van een houten vloer. Sterker nog: hij is niet van echt te onderscheiden. Ook op de verdieping is deze vloer gelegd zodat er eenheid in het interieur heerst. Wat een luxe!